Egyéb

SUZUKI VONÓS TÁBOR


IDŐPONT: 2021. július 25-31.
HELYSZÍN:
MÓRICZ ZSIGMOND REFORMÁTUS KOLLÉGIUM (Kisújszállás, Széchenyi út 4.) www.mzs.sulinet.hu

Meghívó letöltése

Mesterkurzus:
Versánszky Ildikó hegedűművész, a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és zeneiskola tanszakvezető tanára

Suzuki hegedűtanárok:
Búzás Dóra, Csernainé Erős Ella, Csonka Gábor, Horváthné Galambos Olga, Pál Katalin,

Suzuki csellótanárok:
Gajzágó Mariann, Haraszti Erika, Türk Amy.

Zongora:
Király Miklós

A MAGYARORSZÁGI SUZUKI EGYESÜLET ZENEI TÁBORT ÉS MESTERKURZUST SZERVEZ OLYAN GYERMEKEKNEK ÉS FIATALOKNAK (SZÜLEIKKEL EGYÜTT), AKIK SUZUKI MÓDSZERREL TANULNAK, TANULTAK HEGEDÜLNI VAGY CSELLÓZNI, VALAMINT MINDEN ÉRDEKLŐDŐ DIÁKNAK, TANÁRNAK. RÉSZVÉTELI DÍJ (SZÁLLÁS, ÉTKEZÉS, FOGLALKOZÁSOK)
GYERMEKEKNEK: 45.000 FT/FŐ
SZÜLŐKNEK: 35.000 FT/FŐ HOSPITÁLÓ
TANÁROKNAK: 40.000 FT/FŐ/HÉT

A jelentkezési díj 10.000 Ft, melyet a jelentkezési lap visszaküldésével egy időben, legkésőbb 2021. május 25-ig kérjük befizetni vagy átutalni az EMESE Egyesület számlájára.
Számlaszám: 10918001-00000077-31060002
A részvételi díj fennmaradó részének befizetési határideje: július 20.

Minden részt vevő gyermek és fiatal egyéni foglalkozáson, valamint csoportos órákon vehet részt. Az érdeklődő tanárok passzív résztvevőként minden tanítási órán hospitálhatnak, hogy a Suzuki-módszer gyakorlatát testközelből
tapasztalhassák meg.

A közelben számos szabadidős tevékenység áll a résztvevők rendelkezésére. Családoknak lehetőségük van megismerkedni Kisújszállás és környéke turisztikai látványosságaival, érdekes programjaival, fürödni a csodálatos termálvizes medencékben. www.kumania.hu A jelentkezési lapokat Pál Katalinnak, a suzhegedu@gmail.com címre, kérjük eljuttatni. A jelentkezés csak a jelentkezési lap beküldésével és a jelentkezési díj befizetésével válik elfogadottá. Szülői nyilatkozatot a gyermek egészségi állapotáról (ANTSZ előírás) legkésőbb a tábor megkezdésekor kell átadni a tábor szervezőjének. Az éppen aktuális járványügyi szabályokat előírás szerint betartjuk.

További információk:
Pál Katalin tel: +36 20 4130552,
suzhegedu@gmail.com
Király Miklós tel: +36 20 8289827,
miking67@gmail.com
EMESE EGYESÜLET
www.suzukimusic.hu

SUZUKI VONÓS TÁBOR bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Budapest